Soneturnering uten Simen
 

Simen stiller ikke i den nordiske soneturneringen i Danmark 10. - 19. september. Reservene Berge Østenstad, Erik Fossan eller Eirik Gullaksen vil overta plassen i denne utslags-turneringen.

Det er på grunn av den store arbeidsbelastningen med å starte opp sjakklinja på Toppidrettsgymnaset at Simen måtte takke nei.  Naturlig nok vil det være mye som skal på plass nå en ny linje skal opprettes, og Simen har ansvaret for at dette skal gå i orden. Dette kommer i tillegg til at han starter sitt første semester som vanlig faglærer.
Ellers rapporteres det om at sjakk-gymnaset har kommet godt i gang, og at elevene blant annet er i gang med å lage neste utgave av førsteraden, i samarbeid med den nye redaktøren Rune Andersen.

RESERVENE
De norske reservene er i rekkefølge; Berge Østenstad, Erik Fossan og Eirik Gullaksen. Det er når dette skrives ikke kjent hvem som går inn på den ledige plassen. Berge skal være 1. reserve, men på såpass kort varsel er det vel ikke helt klart om det blir slik. 
Første runde er seedet i denne typen turneringen, slik at arrangørene nok må foreta en del rokader når en lavere rangert normann komme inn. 

TURNERINGEN
Simens vurderinger av de norskes sjanser finner du i denne tidligere utlagte artikkelen. Der finnes også adresse til turneringens hjemside og mer info om turneringen. På USFs sider vil det nok også komme dekning av den norske innsatsen i denne turneringen. Mer info om dette vil finnes på hjemsiden vår når dette er avklart. 

(Hans-Inge)
 
 

Slik finner du fram:
Nytt og gammelt
Hovedside
Oppdateringer
førsteraden
turneringer
Temasider
BGP/UGP
Boksiden
Jentesiden
USF
Terminliste
 
[NYHETER|USF|NORSK SJAKK|TOPPEN]