Sommerleir 
Ungdommens Sjakkforbund og Oslo Schakselskap inviterer til leir for barn og ungdom under Landsturneringen i sjakk. Leiren varer i sju dager fra 4. til 11. juli.

Deltakelse i NM er en del av leirprogrammet. Det betyr at unge spillere kan delta i NM uten å ha med seg foreldre. 1. runde i Landsturneringen starter 4. juli kl. 15, og siste runde 11. juli kl. 10. Alle medlemmer i USF født 1982 eller senere er velkomne. De som er f. 1982-84 må også være medlem i Norges Sjakkforbund.  
 

Moro 
De som har vært på sjakkleir før vet at det betyr lynsjakk, fotball, sjakkstafett, leirturnering, undervisning og masse moro. Espen Andersen og Sverre Johnsen blir sentrale brikker. Espen er nestleder i Ungdommens Sjakkforbund, og Sverre instruktør i Oslo Schakselskap, samt sjakkforfatter og redaktør i medlemsbladet førsteraden. Med seg har de flere dyktige medhjelpere. Og en voksen vil være til stede døgnet rundt. Det vil bli gruppeundervisning, leirturnering, forberedelse til partier og gjennomgang og analyse av ferdige partier. Kanskje blir det også besøk av en stormester. 

Pris 
Leiren koster kr. 1.190 + startavgift i Landsturneringen. Prisen inkluderer tilsyn fra frammøte til avreise etter siste runde, overnatting, to måltider på ankomst og avreisedag, tre måltider + øvrige dager, undervisning med materiell og premier. Lokale spillere kan delta uten overnatting og med bare ett mîltid daglig søndag til fredag. Prisen er da kr. 600 + startavgift i Landsturneringen 

Innkvartering 
Deltakerne skal bo i gymsal like ved NM-senteret Njårdhallen. Sovepose og liggeunderlag må tas med. En voksen vil være til stede døgnet rundt. Alle måltider inntas i NM-kantinen. 

Påmelding 
Påmelding innen 25. mai til USF.  Du kan også ringe Sverre Johnsen, 
22 598401 Oppgi navn, klubb, fødselsdato og hvilken NM-klasse du skal delta i. Det forutsettes minst 15 påmeldte. 

Ungdommens Sjakkforbund, Frennings vei 3, 0588 Oslo. Tlf. 22 151241, faks 22 710007. Epost: sjakkfor@online.no 

Se også førsteraden1-98 
 

Slik finner du fram: 
Nytt og gammelt 
Hovedside 
Oppdateringer 
førsteraden 
turneringer 
Temasider 
BGP/UGP 
Boksiden 
Jentesiden 
USF 
Terminliste 
 
 
[NYHETER|USF|NORSK SJAKK|TOPPEN]