Hunderfossen BGP 1998
 

troll_a.gif (11041 bytes)Ble det ny deltakerrekord i BGP på Hunderfossen? Med  68 deltakere på startstreken er i alle fall dette den største turneringen som er arrangert i 1997 og 1998. Og i år fikk alle deltakere BGP-poeng.

I sjakkfestivalen inngikk også lagsjakk på søndag med 12 lag av 4 spillere. Her var det Modums førstelag som gikk til topps med 15 poeng av 20 mulige. På laget spilte Stig Atle Paulsen, Jorunn Brekke, Per Erik Fredriksen og Karense Foslien.   Sistnevnte bidro sterkt til seieren med å sope inn 5 poeng av 5 på 4. bordet.   Nr 2 ble Oslo SSU II og nr 3 Slemdal skole. Se flere resultater her.

INGE SIKRET LEDELSEN
Inge Skrondal (OSSU) sikret ledelsen sin i miniputtklassen ved å ta sin fjerde seier i år. På 2. og 3. plass, men begge med 5 poeng, kom Jorun Brekke (Modum) og Ørnulf Stubberud (OSSU). Begge gjorde en overraskende god turnering, og kunne pynte på plasseringen sin på sammenlagtlista. Kanskje var dette resultatet av en godt anvendt sommerferie?
Det samme må kunne sies om Jonny Schmidt (Sørum) som fikk perfekt score i lilleputtklassen med 6 av 6. Før dette lå han på en 65. plass på sammenlagtslista... Oversikt

MER ENN SJAKK
For mange deltakere var nok besøket i Hunderfossen familiepark like viktig som sjakken. Mange hadde også benyttet anledningen til å ta med seg hele familien til Hunderfossen, noe det var lagt godt til rette for. Endelig en BGP-turnering som tilbyr foreldre mer enn kjøring og venting!
Henning Pettersen forteller at det allerede er klart at det blir sjakkfestival etter samme opplegg neste år. Da vil det også bli annonsert med kadettklasse, slik at det passer ennå bedre for sjakk-familier. (For øvrig ble det spilt en kadettklasse i år også, hvor Ole Ivar Kjernlie (Lillehammer) vant. Bare 3 deltakere.)

(Hans-Inge)

Lagsjakk:

1. Modum I (Stig Atle Paulsen, Jorunn Brekke, Per Erik Fredriksen og Karense Foslien) 15 poeng
2. Oslo SSU II (Daniel Jacobsen, Mani Radikrishnan, Ørnulf Stuberud og Kim Andre Johansen (Øyer)) 14 p
3. Slemdal Skole (Magnus Berg, Martin Håkonsen, Tor H. Smedsrud og Aleksander Kjellevik) 13,5 p
4. Sørum 13 p 
5. Oslo SSU I 
6. Ila skole 
7. Øyer II
8. Modum II 
9. Moss/Modum/Drammen 
10. Øyer III 
11. Gjøvik 
12. Øyer I
 


BGP-turneringen
 
Klasse Vinner Antall deltakere
Miniputt Inge Skrondal (OSSU) 30
Lilleputt Jonny Schmidt (Sørum) 21
Kadett Ole Ivar Kjernlie (Lillehammer) 3
Begynnerklasse Victoria Brill (Modum) 7 lp og 9 mp

Slik finner du fram:
Nytt og gammelt
Hovedside
Oppdateringer
førsteraden
turneringer
Temasider
BGP/UGP
Boksiden
Jentesiden
USF
Terminliste

 
 
 
 

[NYHETER|USF|NORSK SJAKK|TOPPEN]