Mot deltakerrekord i Fredrikstad?  
 

Det er allerede påmeldt 63 jenter til Jente-NM i Fredrikstad som spilles helgen 30.1 - 1.2. 

Halvparten av spillerne er påmeldt i miniputt-klassen. Det kommer også to gode spillere fra Danmark til den åpne junior-klassen. Og ennå er det ikke for sent å melde seg på, selv om fristen egentlig var den 15. Liste over de påmeldte finner du her 

JUBILEUM  
 
Fredrikstad arrangerer Jente-NM , og i forrige helg Det åpne NM i hurtigsjakk, som en markering av klubbens 95 års jubileum. Nå er vel ikke 95 år verken  jubileum eller rundt tall, men det er i alle fall gammelt! I alle fall er det full mobilisering i Fredrikstad for å gjøre arrangementet så vellykket som mulig og både ungdomsavdelingen og den "voksne"  klubben (95 åringen) deltar. Begge klubbene har det til felles at de er blant landets største og ungdomsklubben har også hatt en økning i medlemstallet i det siste. 
Blant de som står bak NM forberedelsene er leder i Fredrikstad Schakselskap; Bjørn Johansen og leder i FSSU; Morten Jervan. Ikke minst bak står Anne Jervan, som selv er blant de alt for få kvinnlige sjakkspillerne i Norge.   
 
EGNE SPILLERE  

Fredrikstad kan selv stille med to unge og rutinerte spillere til turneringen; Camilla Livendahl (14) og Hanne Jervan (11). Men det dukker også opp nye jenter fra klubben, akkorat som det kommer mange "nye" jenter fra andre sjakklubber. 

(Hans-Inge) 
 

Slik finner du fram: 

Nytt og gammelt 
Hovedside 
Oppdateringer 
førsteraden 
turneringer 

Temasider 
BGP/UGP 
Boksiden 
Jentesiden  
USF 
Terminliste 
 
 
 

[NYHETER|USF|NORSK SJAKK|TOPPEN]