HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Terminliste tilpasset klubben
Ønsker du en terminliste over eksterne turneringer, men bare med de turneringene som er aktuelle for din klubb og med mulighet for å legge inn kommentarer?

Bare å henvise til USF sin terminliste vil ikke hjelpe. Nye medlemmer vil ikke forstå hvor Vårsjakken er og kan trenge konkret informasjon om turneringer som er aktuelle.

En kan lage noe slikt ved å kopiere fra terminlista og inn på klubbens hjemmeside eller til papir. Men om det kommer til nye turneringer eller andre endringer må dette lages på nytt. Skulle du bli lei og glemme å oppdatere, vil terminlista bli mangelfull og missvisende.

Det er for å løse dette at /egentermin er laget. Du kan gå inn her og lage en terminliste for klubben ved å hake av de arrangementene du ønsker. Du kan også legge inn en kommentar til turneringen, som "Jeg kjører 10:15 fra skolen og har plass til 3 barn til." Denne kommentaren kan også oppdateres av andre.

Terminlista du lager kan du kalle for f.eks test4, og andre kan da lese den på bgp.barnesjakk.no/egentermin/vis/test4 . Du kan velge hvilket navn du vil, men bør ikke ha mellomrom eller norske tegn. Tilsvarende kan du endre på lista igjen fra .../egentermin/velge/test4 . Terminlista blir bare tilgjengelig for de som kjenner dette navnet, men du kan selvfølgelig legge ut en lenke på klubbens hjemmeside.

Når det kommer til nye turneringer vil disse bli lagt inn på lista, merket som nye. Disse kan eventuelt fjernes dersom de er uaktuelle. Dersom lista du lager ikke blir oppdatert (av deg) vil nye turneringer komme til og den vil til slutt bli lik USF sin terminliste.

Det er bare til å prøve det nye systemet. Det er fortsatt en del ting som vil bli endret, men listene du lager vil ikke bli slettet. Send gjerne kommentarer om du mener noe bør endres. Lage tilpasset terminliste
Hans-Inge Kongevold (Mon Apr 23 00:45:58 2012)