Mer om de nye USF-sidene

Advarsel - denne siden kan inneholde mer informasjon enn du trenger!

Bakgrunn

Disse sidene er i hovedsak laget for å administrere BGP-turneringer. Dette krever "interaktive" sider, det vil si sider hvor et lite program blir kjørt når en trykker på en lenke. Systemet som er brukt er CherryPy og Python. Nyhetssiden er et noe s

BGP-registrering

Dette systemet er laget fra grunnen for å kunne automatisere registrering av BGP-resultater (BGP-poeng). Det er en stor fordel at de sidene du leser nå lages med samme program som det som allerede i årevis er brukt til å lage BGP-listene.

Søknadskjema for BGP-turnering

Dette søknadskjemaet er inngangen til automatisering av BGP-rutinene. Når vi får inn data om turneringen i elektronisk form, er det enklere å lage enkle systemer for godkjenning, terminfesting og registrering av resultater.

Nyhetssiden

Det finnes nok bedre redskap for å lage en slik side enn det jeg har brukt. Dette kommer vel tydeligst frem i den enkle stilen på sidene. Men dersom du kommer over noe du synes burde gjøres på en annen måte, så kontakt meg.

Å skrive artikler til nyhetssiden

Husk å bruke en tittel som sier litt om hvor og hva som skjer
Artikkelen kan godt bare være en mening, men det er ikke lagt til noen mulighet til å kommentere artikkelen.
Jeg synes muligheten til å laste opp et bilde med en kommentar er det beste ved sidene, og at dette fungerer ganske bra.
Dersom du har laget en egen side med bilder og stoff fra en BGP-turnering f.eks vil det passe bedre å velge "melding med lenke". En melding som "nettsiden xxx har laget en fin artikkel om hvordan få barn til å synes at tårnsluttspill er gøy her", er også en hovedtanke bak denne siden.

Endring/sletting av en artikkel

Det er ikke mulig å endre en artikkel etter at en er skrevet. Du kan kontakte meg for å få den slettet dersom det skulle være ønskelig. Vi forbeholder oss retten til å slette artikler som bryter helt med den slags innhold som vi ønsker på sidene.

Registrering og sikkerhet

For å skrive en artikkel må du registrere deg med å oppgi navn og en gyldig epostadresse. Dette er for å få en viss sikkerhet for at personen er den en gir seg ut for. Det er opplagt at tjenester som søknad om BGP-turnering registrering av resultater og publisering av artikler og bilder krever et slikt system.

Høna og påskekyllingen

Særlig når det gjelder nyhetssiden er det slik at om den blir populær, vil den bli utviklet mer når det gjelder funksjoner og innhold.