NSF ikke på nett

Norges Sjakkforbund kommer ikke med egen hjemmeside på Internett, i hvert fall ikke i år. 
Det er klart etter styremøtet i NSF  den 6.11.

Styret vedtok å utsette saken til neste møte, og det er berammet til begynnelsen av januar.

Enkelte har reagert på at Norges Sjakkforbund ikke er ute på nettet, særlig etter at forbundets egen ungdomsorganisasjon etablerte sin hjemmeside for vel to måneder siden.

Det var også leder i Ungdommens Sjakkforbund, Ole Valaker, som tok saken opp på styremøtet og sa at NSF burde gjøre og mene noe rundt disse problemstillingene. Han ser faren for at NSF blir akterutseilt på informasjonssiden.

 SAMARBEID?

De to forbundene har det siste året samarbeidet om en nettløsning. Det tok lenger tid enn planlagt, og USF valgte til slutt å lage sin egen side. Siden har på kort tid blitt populær med over 700 treff i uken på det meste.
Meningen var at forbundene skulle utforme en felles hjemmeside, men problemet til seniororganisasjonen er at ingen har tatt på seg ansvaret med på å bygge ut og vedlikeholde NSFs del.

Utvalget har bestått av Hans-Inge Kongevold og Tore Hansen fra USFs side, og Rune Djurhuus og Øystein Yggeseth fra NSF, i tillegg til generalsekretær Johs. Kjeken. Det er Kongevold som vedlikeholder USF på nett.

---
Er du interessert i å hjelpe til med å lage hjemmeside for Norges Sjakkforbund?
Ta kontakt med sjakkontoret: 22 152141 eller faks 22 710007. E-post: Sjakkfor@online.no
 
 

[USF|NORSK SJAKK|TOPPEN]